Among Us merchandise

Älskar du att hoppa ombord på rymdskeppet i Among Us med dina crewmates? Det kan vi förstå! Häng med oss in i den breda variationen av Among Us-merchandise, som du hittar här på sidan. Det kan föra online-spelet till verklighet i ditt rum, så att du alltid kan vara omgiven av dina crewmates. Men se upp, så att det inte smyger sig in en illasinnad imposter på ditt rymdskepp!
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 13 av 13 produkter

100%

Merchandise från det populära spelet Among Us

Det är få människor som inte har hört talas om online-spelet Among Us. Om du har fastnat för spelet, är du faktiskt bara en av många miljoner spelare. Under 2020 hade spelet över 60 miljoner aktiva användare! Vi förstår varför det är så populärt! Därför kan du naturligtvis få tag på en massa snygg Among Us-merchandise hos oss. Ta din favorit Among Us-figur ut ur spelet och se till att ditt rum fylls med flitiga crewmates och kanske en listig imposter?

Köp din favoritfigur från Among Us - imposter eller crewmate?

I spelet befinner du dig i en enkel värld på ett rymdskepp, där spelarna i olika omgångar måste utföra praktiska uppgifter på skeppet för att hålla det igång. Låter det enkelt? Det är det inte, för bland de tio crewmates på skeppet finns en imposter, vars uppgift är att döda de andra. Föredrar du att smyga runt på skeppet och döda de andra crewmates? Allt medan du försöker övertyga dem om att det inte är du som är imposter. Eller vill du hellre lösa dina uppgifter på skeppet och se till att den luriga förrädaren inte vinner och kommer undan med morden?

Among Us-merch i alla färger

Det finns två möjliga roller i Among Us, men många uppgifter på skeppet och ännu fler möjligheter när det gäller färger och skins till din Among Us-avatar. Det återspeglas i det färgglada merchandise. De små figurerna kommer i alla färger, som passar in i alla rum. Oavsett vilken roll du föredrar på skeppet, har du garanterat en favoritfärg för din figur. Den kan du få in i ditt rum, eller du kan samla ditt alldeles egna crew av Among Us-figurer. Psst! Du behöver inte berätta för någon om en av dina figurer i ditt rum är en imposter!

Among Us-leksaker för barn

Strukturen i spelet är enkel. Tio spelare och bland dem en eller flera förrädare. Denna enkla struktur gör det också lätt för barn att överföra det till verklighetens lek när skärmarna stängs av. Med leksaker för barn från Among Us kan den digitala världen utan problem omvandlas till lek i verkligheten. När det färgglada leksakerna och de coola figurerna inte används för lek, kan de istället göra rummet perfekt för en Among Us-fan!

Saknar du den perfekta gåvan till en Among Us-gamer?

Hos oss kan du hitta det Among Us-merchandisen som du behöver till en Among Us-gamer. Det kan vara en utmaning att navigera i om du inte är bekant med gaming, men bara vill glädja en gamer. Därför har vi på denna sida samlat allt det merch, som en fan av Among Us skulle uppskatta. Du befinner dig också på en webbshop baserad i Sverige, vilket garanterar snabba leveranstider, och vi ser till att hålla priserna konkurrenskraftiga. För dig innebär det att du hos oss hittar ett enkelt och billigt sätt att glädja en gamer med Among Us-artiklar.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!