Harry Potter Merchandise

Är du också en fan av den magiska världen kring Hogwarts, Harry Potter och hans vänner? Då har vi samlat ett stort utbud av den coolaste Harry Potter-merchandise, så att du kan släppa in magin och sprida lite äventyr i vardagen.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 36 av 36 produkter

100%

Harry Potter-merchandise för alla åldrar

Hela den förtrollade världen kring Harry Potter och hans vänner tilltalar både barn och vuxna i alla åldrar. Det är en hel värld som öppnar sig, och självklart finns det något för varje riktig fan - oavsett om du är helt ny eller har följt de unga trollkarlarna och häxorna sedan den första boken kom ut 1997. Låt äventyret bli en del av vardagen med gosedjur, leksaker, figurer och skolgrejer från vårt stora utbud av Harry Potter-merchandise på sidan. Vi har Harry Potter-prylar för fans i alla åldrar!

Harry Potter-kläder - för den riktiga trollkarlen eller häxan

Med Harry Potter och hans vänner på din keps eller tröja är du aldrig långt från magisk hjälp om det skulle behövas en besvärjelse. Med en riktig Harry Potter-keps kan du vara helt säker på att solen inte kommer att störa dina ögon och att magin håller frisyren på plats även i den värsta blåsten. Släpp lös din inre trollkarl eller häxa och låt hela världen veta om du håller med Ron, Hermione, Harry eller kanske en helt fjärde figur från trollkarlsvärlden. Du behöver inte kunna trolla för att bära Hogwarts sigill på bröstet, och du behöver inte vara en trollkarl för att bära en kappa.

Stort utbud av Harry Potter-gosedjur och figurer

Varför inte låta de mäktiga trollkarlarna vakta över dig på natten eller ge dig en kram under dagen? Det stora utbudet av coola figurer för de äldre barnen och mjuka gosedjur för de yngre är en given hit bland Hogwarts-fans som vill ge sig ut på egna äventyr med hjältarna från böcker och filmer. De mjuka gosedjuren och häftiga figurerna är perfekta att mysa med, men de kan också snabbt bli en del av leken både för stora och små och hjälpa fantasin på traven när det gäller att bekämpa onda trollkarlar eller mytiska varelser från Harry Potters universum.

Harry Potter-skolgrejer - gör skoldagen förtrollande

För de små som ska börja skolan finns det knappast en större dag än den allra första skoldagen. Självklart ska denna dag ackompanjeras av en riktig skolväska och matchande pennfodral som ger en känsla av att vara en riktig, stor skolunge. I vårt sortiment av Harry Potter-merchandise hittar du ett enormt utbud av coola väskor, pennfodral och annan skolutrustning med Harry Potter och de andra figurerna från Hogwarts som kan göra skolstarten ännu mer magisk. Även äldre barn som återvänder efter sommarlovet kan hitta just den förtrollade utrustningen de drömmer om hos oss! Både de som är på Harrys sida och de som har en förkärlek för Malfoy och Slytherin - välj din egen favorit eller låt sorteringshatten berätta vilket elevhem du tillhör.

Stort utbud av Harry Potter-leksaker för alla åldrar

Behöver ni bara lite fler magiska ögonblick i vardagen? Då finns det också ett stort utbud av olika leksaker från den förtrollade världen hos oss på Merchshark! Du kan bland annat somna in till tonerna av filmmusiken eller kanske låta en rolig Harry Potter-lampa lysa upp ditt rum på natten för att hålla onda trollkarlar och häxor på avstånd. Utbudet av Harry Potter-merchandise är stort, och det är inte bara barn som kan glädjas åt att släppa in den fantastiska och förtrollande världen i vardagen - även vuxna kan drömma om att spela quidditch eller kasta besvärjelser på sina fiender.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!