Black Friday leksaker & Merchandise

Vill du få våra Black Friday-nyheter först? 


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så skickar vi e-post före, under och efter Black Friday, så du är 100% uppdaterad på årets största rea innan alla andra.

Observera dock att du också kommer att få våra andra nyhetsbrev (fulla med erbjudanden från till exempel vår födelsedag och så vidare.)

Loading
Fortnite
Minecraft
Pokemon
Greta Gris
Paw-Patrol
Frozen
transformers
Pyjamashjältarna
harry-potter
Marvel
Spiderman
Deadpool
Venom
Star-Wars
the-mandalorian-merchandise
Roblox
Among-Us
Dc-comics
ben10
Super-Mario-merchandise
GOT
Rick-and-Morty
Overwatch
Dragonball
fotbolls

Letar du efter merchandise till en present till en vän eller kanske till dig själv? Varför inte passa på att handla under Black Friday och få förmånliga rabatter? Vi har ett brett utbud av fantastiska erbjudanden på Fortnite, Minecraft, Pokémon, Gurli Gris och många andra populära märken! Du kan därför med stor fördel köpa dina julklappar på Black Friday här hos Merchshark.

Spara en hel del pengar på den perfekta presenten till familj och vänner. Vi har erbjudanden på allt från Fortnite lampor, Fortnite musmattor, Greta Gris nallar och mycket, mycket mer. Det blir inte billigare än så här! – hos Merchshark hittar du garanterat något som passar din smak.

Black Friday leksaker och merchandise

Snart är det Black Friday här i 2023! Det är ett utmärkt tillfälle för dig som vill spara pengar på leksaker och merchandise. Många människor utnyttjar dagen för att köpa alla julklappar, eftersom du ofta kan spara mycket pengar. Vi håller också Black Friday i vår webbutik, så du kan köpa massor av leksaker och merchandise till ett förmånligt pris.

Vad är Black Friday?

Black Friday är ett amerikanskt koncept. Därför sker evenemanget alltid fredagen efter Thanksgiving i USA. Med andra ord äger evenemanget rum den fjärde fredagen i november. Evenemanget är inte som sådant uppfunnet. Det är snarare bara resultatet av att många människor ville börja med sin julshopping efter att de firat Thanksgiving.

Butikerna har sedan omfamnat den ökade efterfrågan. De har valt att möta den genom att erbjuda extra bra rabatter och längre öppettider på fredagen. Andra har också valt att utöka konceptet, så att de till exempel erbjuder stora rabatter under en hel vecka.

Varför finns Black Friday?

Den främsta anledningen till att det finns Black Friday är att konsumenterna har en ökad efterfrågan, eftersom många vill köpa julklappar i slutet av november. I USA har vissa anställda också ledigt dagen efter Thanksgiving, vilket naturligtvis betyder att de anställda då har mer tid att shoppa.

Även här hemma har butikerna sett möjligheten att erbjuda bra rabatter och därmed öka försäljningen. Det beror på att också de svenska konsumenterna spenderar mest pengar i både november och december, där de framförallt köper julklappar.

Evenemangets många rekord

Både i USA och här hemma har evenemanget resulterat i att det har satts flera rekord. Bland annat är det alltid under Black Friday som det sätts rekord i hur mycket pengar som betalas med Dankort på en enda dag.

I USA har dagen också flera gånger satt rekord i hur mycket pengar som har handlats för på bara en dag.

När kan jag köpa Black Friday leksaker och merchandise?

På vår hemsida har vi erbjudanden just på den dagen, det vill säga fredagen den 24 november 2023. Här kommer du att kunna spara en stor mängd pengar på många av våra produkter. Det kallar vi för Black Friday leksaker och merchandise. Det är ett utmärkt tillfälle för dig som vill köpa julklappar till ditt barn, barnbarn eller andra med barnasinnet kvar.

Vilka produkter ingår i Black Friday leksaker och merchandise?

Flera av våra populära produkter ingår i Black Friday-erbjudandet. Detta inkluderar bland annat produkter från Fortnite, Minecraft, Pokémon, Gurli Gris och många fler. Oavsett vad ditt barn är intresserad av kan du utan tvekan hitta ett bra erbjudande på den perfekta julklappen.

Kanske kan du också köpa en födelsedagspresent till Black Friday med leksaker och merchandise?

Om du vill spara pengar på nästa års födelsedagspresenter, kan du också beställa en extra gåva hem. På det sättet får du också en bra rabatt på födelsedagspresenten, och du slipper fundera vidare över vad du ska köpa.

Undvik allt stress när du handlar online

Black Friday är ofta synonymt med stora folkmassor, för lite utrymme och långa köer. Men när du beställer dina gåvor genom vår webbutik behöver du inte besöka en fysisk butik. På det sättet undviker du allt det krångel som följer med Black Friday. Istället kan du bara sitta hemma och välja dina gåvor i lugn och ro. Det är definitivt det bästa sättet att uppleva Black Friday, om du frågar oss. Kom ihåg oss därför när det är Black Friday med leksaker och merchandise.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!