Dc Comics merchandise

DC Comics är ett av världens största och mest kända serietidningsförlag, och står bland annat bakom populära karaktärer som Superman, Batman och Wonder Woman. Dessa många superhjältar är idag en kulturell ikon för människor över hela världen och representerar för många ett minne från deras tidiga barndomsår. Om du inte kan få nog av de olika DC Comics superhjältarna, kan du här på sidan hitta ett brett sortiment av DC Comics-merchandise - inklusive kläder, superhjältefigurer, posters och mycket mer. Produkterna riktar sig både till barn och vuxna som har vuxit upp med de många superhjältekaraktererna.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 18 av 18 produkter

100%

Batman-merchandise

Batman, den älskade figuren som först uppträdde i serietidningen Detective Comics 1939, har med tiden genererat en riklig mängd merchandise. Batman sticker ut från andra superhjältar genom att han saknar övernaturliga krafter. I stället har han en imponerande fysik och ett vass intellekt. Under den hemliga identiteten som Bruce Wayne, en förmögen playboy och filantrop, bestämde Batman att bekämpa brottslighet efter att ha bevittnat mordet på sina föräldrar. Hans fladdermus-inspirerade persona är nu en ikon känd över hela världen. Idag kan vi se Batman i serietidningar, filmer och spel. Vi erbjuder ett brett sortiment av Batman-merchandise, inklusive olika samlarobjekt. Dessa är perfekta för Batman-fans i alla åldrar och utgör ett oumbärligt tillskott till varje DC Comics merchandise-samling.

Superman-merchandise

Superman presenterades för allmänheten första gången 1938, bara ett år före Batman. Han föddes på planeten Krypton och skickades som spädbarn till jorden i ett litet rymdskepp precis innan Krypton förstördes i en naturkatastrof. Han adopterades av en amerikansk familj som snabbt insåg hans fantastiska styrka och kraft. De rådde honom att använda sina speciella förmågor till människors bästa, och Superman bestämde sig, precis som Batman, för att bekämpa brottslighet. Idag är den hjältemodiga Superman allmänt känd. Det finns till och med fanclubbar över hela världen till ära för denna populära superhjälte. Redan 1939, bara ett år efter hans debut i serietidningar, kom den första Superman-nallen i trä. Största delen av vår Superman-merchandise är riktad till barn, men du hittar också produkter för vuxna, eftersom många av de ursprungliga Superman-fansen nu har blivit äldre.

Lynets merchandise

Lynet kanske inte är lika känt som Superman och Batman, men sedan sin debut 1940 har det ändå blivit en betydande del av DC Comic universum. Lynet utmärker sig genom sin superhastighet - han springer snabbt, tänker snabbt och rör sig snabbt. Idag finns Lynet som en populär TV-serie i flera säsonger. Referenser till Lynet finns även i den amerikanska serien Big Bang Theory, där huvudpersonen Sheldon Cooper bär en t-shirt med Lynet. På den här sidan hittar du dock även andra typer av Lynet-merchandise. Utbudet av DC Comics-merchandise är stort - även när det kommer till Lynet.

Wonder Woman-merchandise

Många superhjältar är män, men detta gäller inte för Wonder Woman, som är en del av Justice League – ett team av superhjältar vars uppdrag är att bekämpa brottslighet. Wonder Woman gjorde sin debut i serietidningen All Stars Comics 1941. Hon är känd för att använda avancerad teknik, inklusive ett oförstörbart armband, en magisk lasso och en krona som fungerar som ett projektil. Många av dessa teknologiska underverk finns också som merchandise, men här hittar du naturligtvis också klassiska produkter som T-shirts och hoodies.

Suicide Squad-merchandise

Som namnet antyder, är detta inte bara en enskild superhjälte, utan ett team av superhjältar. Gruppen dök upp för första gången i serietidningen The Brave and The Bold 1959 och utförde hemliga uppdrag i utbyte mot kortare fängelsestraff. Suicide Squad fick dock byta namn till Task Force X, eftersom censurreglerna förbjöd användning av ordet "suicide" på barn-tv. Urvalet av merchandise inkluderar en rad olika produkter, inklusive diverse objekt från serietidningen.

Justice League-merchandise

Ett år efter att Suicide Squad uppträdde i The Brave and The Bold, debuterade Justice League i samma serietidning. Ursprungsteamet bestod av Aquaman, Batman, Lynet, Green Lantern, Martian Manhunter, Superman och Wonder Woman - några av de klassiska superhjältarna som redan existerade vid den tiden. Genom åren har andra hjältar också varit en del av gruppen vid olika tidpunkter - inklusive Green Arrow, Power Girl, Stargirl och Hawkman. 1960 fick gruppen sin egen serietidning Justice League of America, och med tiden har det skapats olika typer av merchandise kring den populära gruppen. Merchandise som representerar många av de andra superhjältarna kan också anses tillhöra Justice League-kategorin.

Vem är DC Comics-merchandise riktad till?

DC Comics-merchandise har blivit otroligt populärt genom åren - inte bara bland barn, utan även vuxna. De flesta har växt upp med de populära superhjältarna - i form av serietidningar, tecknade filmer eller båda. Superman, Batman, Lynet och Wonder Woman symboliserar för många sin barndom. Även om vi kanske inte tänker på dem varje dag, är de förankrade i vårt medvetande och kommer sannolikt alltid att vara det. DC Comics-merchandise är också populärt bland barn - särskilt Superman och Batman, som alltid har fascinerat unga. Om du vill skämma bort ditt barn med en present (eller bara en trevlig överraskning), är DC Comics-merchandise-produkter perfekta. De är inte bara supercoola, men ditt barn kommer att dra nytta av dem i många år framöver. Och missta dig inte – många av produkterna riktar sig också till flickor. Det finns nämligen superhjältar i både manliga och kvinnliga versioner.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!