Game Of Thrones merchandise

Game of Thrones är sensationen inom fiktion i modern tid. Oavsett om du föredrar serien eller böckerna eller inte kan få nog av någon av dem, har du säkert redan spenderat timmar på att drömma dig bort till George R.R. Martins förtrollande och magiska värld. Med Game of Thrones-merchandise kan du föra lite av magin till liv och ta den med dig hem. Här kan du läsa mer om Game of Thrones-merchandise - kanske blir du förälskad i ett nytt hus efteråt? Sätt dig bekvämt och läs vidare - Winter is coming!
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 7 av 7 produkter

100%

Game of Thrones-merchandise för stora och små

Oavsett ålder har Game of Thrones tagit oss alla med storm. Så oavsett om du är nyfiken på Game of Thrones-merchandise för dig själv, dina barn, din partner, vänner eller kanske har en farbror som är besatt av en viss Daenerys Targaryen, finns det fantastiska merchandise att hitta. Med Game of Thrones-prylar kan vi ta med oss en liten del av universumet hem och även visa vem vi hejar på för att ta makten och styra över Westeros, Essos och Sothoryos.

Hitta rätt merchandise

Med rätt Game of Thrones-merchandise får vi möjlighet att fördjupa oss i det spännande och fascinerande universumet även när vi väntar på att se nya avsnitt eller återuppleva gamla favoriter. Kanske blir du redan nostalgisk vid tanken på när du första gången såg Game of Thrones? Kanske minns du när du hittade "ditt" hus i serien, vilka karaktärer du älskar och hejar på, och vilka du absolut inte tycker om. Det finns merchandise för alla smaker och du kan säkert hitta något som passar just din stil som Game of Thrones-fan.

Huset Stark

Anser du dig själv som en anhängare av familjen Stark? Många skulle säga att det var här allt började och några av de mest älskade karaktärerna kommer från Stark-familjen. Kanske har du till och med en favorit från Stark-huset? Kanske älskar du Ned Starks starka och ödmjuka personlighet. Kanske har du också en speciell plats i ditt hjärta för Arya Stark eller Sansa Stark, Neds två döttrar som har gått igenom mycket under historiens gång. Kanske slår ditt hjärta extra mycket för Jon Snow! Oavsett vem din favorit är finns det ingen tvekan om att dessa personer från Winterfell i norr är starka, modiga och fantastiska karaktärer. Kanske bör ditt Game of Thrones-merchandise inspireras av Stark-huset?

Huset Lannister

”A Lannister always pays his debt”. Lannister-familjen har drabbats av många skandaler, men en sak är säker: de har verkligen mycket pengar. Kommer din favoritkaraktär från Lannister-huset? Det är inte svårt att förstå varför. Trots skandaler och familjetragedier finns det alltid vitsiga dialoger, skämt och intelligenta intriger inom denna familj. De är med andra ord fascinerande att följa. Med häftig Game of Thrones-merchandise inspirerad av Lannister-huset kan du själv delta i dessa spännande intriger - dock på ett säkert avstånd. Kanske älskar du Cersei och hennes vassa tunga och snillrika planer? Eller kan du inte få nog av den charmiga och blixtsnabba Tyrion Lannister. Kanske tycker du att Jaime ger serien extra själ och karaktär - och vem är inte stolt över att se vår allesammans Nikolaj Coster-Waldau lysa i den fantastiska rollen?

Huset Targaryen

Är du fascinerad av drakar? Kanske tillhör du de stora fansen av Targaryen-huset! Här finns både vackra och starka kvinnor, och bland dem finns självklart den fantastiska Daenerys Targaryen - drakarnas moder. Med sina listiga planer, sin skönhet, styrka och karismatiska personlighet lyckas Daenerys Targaryen övervinna de största hindren. Vem skulle inte vilja ha Game of Thrones-merchandise från Targaryen? Även de största skeptikerna av Game of Thrones skulle förmodligen inte kunna motstå det.

Huset Baratheon

Ett möjligen underskattat hus är Baratheon. Den alltid allvarliga Stannis Baratheon och den - enligt de flesta fans - mycket osympatiska Joffrey gör Baratheon-huset till ett av de mindre eftertraktade husen. Men det finns mycket historia och drama i detta hus som kan väcka nya känslor av sympati och empati. Kanske är det här du ska leta efter ditt nästa Game of Thrones-merchandise?

De andra husen

Det finns dock fler än de nämnda som kämpar om makten i Game of Thrones-universumet. De andra, mindre populära husen är House Arryn, House Tully och House Tyrell. Kanske är din personliga favorit bland dem? I så fall tillhör du minoriteten, men det är inget att vara stolt över! De mest hängivna fansen brukar känna beundran och intresse för alla hus och karaktärer i universumet - alla har en historia och en personlig kamp de kämpar. Och i detta välgestaltade universum finns det plats för alla favoriter. Använd just Game of Thrones-merchandise för att visa var din sympati ligger. Vem är du allierad med? Vem ska vinna kampen om Järntronen?

Fascinerande djur och varelser

Men vänta nu, kanske tänker du efter att ha läst hit. Det är ju inte bara människor som är närvarande i Game of Thrones-världen. Och som tur är finns det massor av merchandise som också tar hänsyn till de fantastiska djuren och övernaturliga varelserna. Bland de coolaste varelserna i universumet finns både vargar, drakar, mantikorer och White Walkers! De flesta fans har en fascination för White Walkers. Dessa människoliknande varelser av is och kyla, som är urgammal och skapad av mäktig magi för att skydda Skogens Barn. De är långa och slanka med lysande ögon, vitt hår och vanligtvis skägg. En White Walker är mycket starkare än en människa och omkring dem råder evig kyla, is och snö.

Game of Thrones-merchandise för alla (tider)

Med Game of Thrones-merchandise kommer du ännu närmare universumet. Och det finns något för alla smaker. Oavsett om du vill ha praktiska saker att använda i vardagen eller bara prydnadsföremål för hemmet, kan du hitta rätt Game of Thrones-merchandise. Game of Thrones-merchandise är också den perfekta presenten till en fan som redan har allt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!