Merchandise kläder

Här hittar du ett brett utbud av merchandise kläder från olika filmer, serier och spel. Vi har samlat de mest populära merchandise produkterna från de mest populära franchiserna. Kläderna är designade med hänsyn till karaktärernas ursprung, vilket gör dem unika och perfekta för en fan av ett specifikt merchandise. Välj mellan Merchandise t-shirts – ankelsstrumpor – kepsar och mössor.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 48 av 75 produkter

64%

Hitta ditt nya favorit merchandise kläder här

Merchandise kläder har alltid varit ett populärt sätt att visa uppskattning och respekt för allt möjligt inom kulturen. Det kan vara musiker, filmer, skådespelare, världsresmål eller bara en läcker pasta. Och det är självklart att merchandise finns i många olika former. Det kan vara merchandise kläder, muggar, tallrikar eller bara en affisch. Dessa objekt hör till kategorin ”kläder”, som det finns mycket av på denna hemsida. Merchandise kläder kommer i många olika former, allt från merchandise t-shirts, hoodies, kepsar, ankelsstrumpor, strumpor och tofflor.

Merchandise kläder med din favoritsuperhjälte

Vi har otroligt mycket merchandise från alla möjliga filmer, främst representerade inom den heroiska genren, som till exempel Batman. Batman har alltid varit en populär karaktär och film, som har setts över hela världen både som film och som t-shirt, på muggar, ankelsstrumpor och mycket annat. Det är en heroisk karaktär som speglar mångas drömmar om en hjälte som räddar världen. Batman har också ett coolt utseende och en lättigenkänd logotyp som kan identifieras på långt håll av alla som känner till honom. Vi har till exempel Batman ankelsstrumpor, där man både kan se karaktären Batman, som också bär sitt eget emblem på sin dräkt. Strumporna kan verkligen kallas Batman-präglade. De kommer att göra dina fötter heroiska. Ankelsstrumpor finns också i Captain America-utgåvan, som också är en av de klassiska heroiska hjältekaraktererna, som räddar människor från de onda i samhället. Captain America finns också som keps, som självklart kommer i färgerna rött och blått, där skuggan är röd och resten av kepsen är blå.

Få ett stycke merchandise kläder med Darth Vader och andra Star Wars karaktärer

Utöver det har vi många andra stycken merchandise med bland annat Darth Vader, som klär en t-shirt riktigt bra i den klassiska svarta färgen. Färgerna signalerar perfekt det mörka universum som råder i Star Wars-filmerna, där Darth Vader är en mycket känd karaktär. Och därför har vi en t-shirt med honom på. Må kraften vara med dig!

De roliga karaktärernas merchandise, som får dig att le

Det handlar inte bara om film, film och film. Som sagt kommer merchandise i många olika former, och det är därför vi har merchandise baserat på spel som till exempel Pac Man. Pac Man är det populära spelet från 90-talet, där man är en ostformad rund kula som måste fly från de onda små bläckfiskliknande karaktärerna som jagar Pac Man. På vägen äter Pac Man sig till fler poäng. Pac Man finns som keps, där man ser det kända Pac Man-logot i form av den ostformade, flyende och snabba karaktären. Kepsen kan bli din inom bara 1 – 3 dagars frakt. Här får du också 30 dagars returrätt, och om du siktar på den stora jackpotten kan du beställa över 600 DKK och därmed få frakten helt gratis. Och om du lägger din beställning före kl 20 har du möjlighet att vi skickar din beställning samma dag. På så sätt får du ditt paket så snabbt som möjligt.

Den tidlösa andan kring merchandise kläder

Som sagt finns det otroligt många olika sorters merchandise, och hos oss kommer de främst i form av filmkaraktärer och spelkaraktärer. Dessa olika karaktärer är här för att stanna, och de har varit här sedan början av deras populära karriär, där till exempel en film som Star Wars, där den första filmen i serien kom 1977, har varit en visuell och igenkännbar film på merchandise över hela världen. Därför kan du också räkna med att din beställning kommer att bäras runt på dig, ända tills den hänger i trådar och faller av, för att du har gått med den så mycket. När du ger bort ett stycke merchandise i present kan du också vara säker på att det kommer att uppskattas, så länge det naturligtvis är den rätta karaktären, filmen eller spelet. Ett stycke merchandise representerar din kärlek till ett visst medium, oavsett om det är en film, en karaktär eller ett spel.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!