Om oss

MerchShark är ett danskt företag som sedan 2019 specialiserat sig på att erbjuda unika merchandise- och tillbehörsprodukter för en mängd olika märken. Vi har ett brett sortiment av olika produkter som är designade utifrån kända och moderna filmer, spel och serier. Eftersom vi själva brinner för dessa universum vet vi vad som är populärt och kan därför erbjuda våra kunder ett unikt sortiment.
MerchShark är en dansk webbutik med vårt lager placerat i Holstebro. Vi har ingen fysisk butik utan erbjuder endast vårt unika sortiment online. Observera att vi endast skickar till adresser i Danmark.

Vem äger Merchshark?

Azad Habib är ägaren och grundaren av MerchShark ApS. Azad startade MerchShark 2019 som ensam 23-åring efter att ha avslutat sin utbildning som multimediedesigner vid Erhvervsakademi MidtVest. Genom sin praktik under utbildningen fick han de nödvändiga färdigheterna och erfarenheterna för att starta sitt eget företag.

Efter 4 år har MerchShark vuxit och har nu 3 anställda. Bita Rashedi är ansvarig för kommunikation, e-post och sociala medier, Lærke Øllgaard hanterar lagret och David Kosar är frontfigur på TikTok. Azad är engagerad i att göra MerchShark till en ledande webbutik för merchandise i Danmark och arbetar ständigt med att utöka och förbättra sitt produktsortiment.

Hur många kunder har Merchshark?

Merchshark är stolt över att ha betjänat över 50 000 dagliga kunder. Vi har uppnått mer än 2000 4,8/5 stjärniga Trustpilot från våra nöjda kunder. Dessa siffror vittnar om vår förmåga att leverera högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice, vilket vi prioriterar mycket högt.
Vi är alltid uppmärksamma på att upprätthålla och förbättra våra höga standarder för kundnöjdhet, och det är därför vi har ett dedikerat kundserviceteam som står tillgängligt för att besvara eventuella frågor eller problem som våra kunder kan ha. Vårt kundserviceteam arbetar hårt för att se till att alla förfrågningar besvaras snabbt och effektivt, och att kunden alltid känner sig väl omhändertagen.

Vår vision

MerchSharks vision är att etablera sig som den ledande danska webbutiken för merchandise. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder ett brett och varierat sortiment av unika produkter, designade efter moderna och populära filmer, serier och spel.

Vårt fokus är att ligga i framkant när det gäller de senaste produkterna på marknaden, och vår passion för merchandise säkerställer att vi alltid är uppdaterade med de senaste trenderna och tendenserna. Vi är stolta över vårt breda utbud av merchandise och vår ambition är att ge våra kunder den bästa upplevelsen när de besöker vår webbutik.

Merchsharks produkter

MerchShark erbjuder ett brett utbud av merchandise inspirerat av dina favoritfilmer, serier och spel. Vårt sortiment inkluderar leksaker, actionfigurer, mjukisdjur, kläder, gamingutrustning, skolmaterial, lampor, sängkläder och mycket mer.
Vi har något för alla smaker, oavsett om du letar efter en liten present till en vän eller ett nytt stycke gamingutrustning till dig själv. Våra klädkollektioner inkluderar t-shirts, hoodies och andra klädesplagg med ikoniska figurer och symboler från populära merchandise-universum. Vi har också väskor och ryggsäckar med olika designer för både barn och vuxna. Vårt utbud av leksaker, actionfigurer och mjukisdjur är perfekt för de yngre fansen och inkluderar populära karaktärer som Pikachu, Spiderman, Baby Yoda och många fler. Du kan också hitta lampor och sängkläder designade med dina favorituniversum i åtanke.

Det finns massor av filmer, spel, sport och serier, som alla blir kända och marknadsförda på grund av deras unika logotyper eller deras huvudkaraktärer. Som fan av till exempel en viss serie har det stor personlig värde och betydelse att kunna skaffa accessoarer och tillbehör som representerar just denna serie. Det kan du göra hos MerchShark, där vi erbjuder alla våra kunder ett brett utbud av olika merchandise. Hos oss hittar du bland annat leksaker från alla de kända spelen och serierna som Fortnite-leksaker, Minecraft-leksaker, Pokémon-leksaker, Gurli Gris-leksaker och flera andra. Hitta unik merchandise och leksaker hos MerchShark ApS.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!