Dragonball Z merchandise

De flesta av oss har hört talas om den japanska anime TV-serien Dragonball. Många av oss har också sett den. Men det är få som tagit hela Dragonball-universumet till sina rum. Det har du nu möjlighet att göra. Hos oss kan du köpa Dragonball Z merchandise i alla former. Oavsett om det är för barn eller vuxna, pojkar eller flickor, för lek eller dekoration. Hitta din favorit Dragonball karaktär och ta med dem hem som en cool vinylfigur, som en datormusmatta eller något helt annat.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 10 av 10 produkter

100%

Ett TV-hit för både stora och små

Dragon Ball Z är en populär TV-serie, bestående av 325 avsnitt, som en uppföljare till den ursprungliga Dragon Ball. Trots att TV-serien går tillbaka till mitten av 90-talet är den fortfarande idag ett hit bland både barn och vuxna, pojkar och flickor. I Dragonball möter vi huvudpersonen Son Goku, som ägnar sitt liv åt ett farligt äventyr, där hans viktigaste uppgift är att skydda jorden mot farliga varelser, samtidigt som han blir far till två söner, Son Gohan och Son Goten. TV-seriens enorma popularitet har inte bara lett till de många Dragonball Z-avsnitten, utan även till filmer och videospel, som också blivit stora hits bland fans. Den stora populariteten har naturligtvis också lett till att det produceras Dragonball Z merchandise i stor stil. Oavsett vad du letar efter. Oavsett om det är dekoration, leksaker eller praktiska saker du letar efter, så har vi med all säkerhet någon form av Dragonball Z merchandise som du kommer att älska.

Mycket mer än lek

Även om Dragonball är känd som en animeserie, är det inte bara barn som drivs av universumet. TV-serien bygger framför allt på taktik och en bra historia, och engagerar därför också många vuxna och unga. Därför är det långt ifrån bara leksaker i barnavdelningen som produceras när det gäller Dragonball Z merchandise. Det finns också mycket att välja på för dig som är en sann Dragonball-fan i vuxenstorlek. Bland annat har vi ett stort utbud av Dragonball Z-prylar som kan fungera som dekoration och en del av inredningen, liksom de kan fungera som leksaker. Detta gäller bland annat olika figurer som kan pryda en hylla eller ett skrivbord. Medan vissa av figurerna är tillverkade för både lek och dekoration, är andra faktiskt gjorda för att vara dekorativa snarare än för lek. Dessa är mer detaljerade och eleganta i sitt uttryck, och är dessutom placerade på en plattform för att kunna stå stabilt.

För samlaren

Dragonball Z merchandise är inte bara för dig som just har hittat en enstaka figur som kan vara rolig att leka med med kompisarna. Hela Dragonball Z-universumet har blivit popkultur, som både barn och vuxna uppskattar. Därför är det också många som samlar på Dragonball Z merchandise i alla former. Vissa väljer att samla på merchandise inom en viss kategori. Till exempel är våra Funko Pop-figurer populära samlarföremål för både barn och vuxna. Dessa är små figurer gjorda av vinyl, som representerar de olika karaktärerna från Dragonball Z. Dessa används särskilt som samlarföremål för barn, som själva vill leva sig in i den fantasifulla världen, och leka med sina figurer tillsammans med kompisarna. Men dessa figurer kan också användas om du vill dekorera ditt hem med Dragonball, eftersom de lätt kan ställas upp på hyllan som en liten utställning. Även om många väljer att bara samla på en enda typ av Dragonball Z merchandise, kan du definitivt ta samlingen till nästa nivå. Är du en riktig Dragonball-fan kan du köpa alla sorters merchandise, så hela rummet hemma kan dekoreras med figurer från den coola tv-serien. Här har du möjlighet att köpa de många olika figurerna, få ett brett utbud av coola datormusmattor för gaming eller en cool lampa som kan lysa upp rummet. Hos oss finns det därför gott om möjligheter att få en komplett samling av Dragonball Z merchandise, alla med olika funktioner.

Hitta din favoritfigur

Kanske har du fastnat för en specifik karaktär från det fantasifulla universumet. Kanske är Son Goku din absoluta favoritfigur, eller kanske du tycker Son Gohan är den coolaste. Om du har en favorit bland de många karaktärerna, är det värt att hålla utkik efter vad som finns av merchandise med just din favorit. På så sätt kan du begränsa dig till att samla på saker som bara representerar den karaktär du gillar mest från Dragonball Z.

Presenten för både pojkar och flickor

Om du letar efter en present till antingen en pojke eller en flicka, oavsett ålder, kan Dragonball Z merchandise vara rätt väg att gå. Även om man kunde tro att Dragonball mest är en pojksak, är till exempel de populära Funko Pop-figurerna också ett hit bland flickor. Med Funko Pop-figurerna finns det inga gränser för fantasin, och de kan därför både användas som små dockor eller om man vill leka med dem med sina vänner. Om presenten är till någon som gillar datorspel, kommer de coola Dragonball Z datormusmattorna garanterat att bli uppskattade, oavsett om det är en julklapp, födelsedagspresent eller något annat du behöver komma på.

Ett överkomligt prisläge

Dragonball Z merchandise finns som nämnt i alla varianter – och därmed också i många prisklasser. Så om du ska ut och hitta en present till en Dragonball-fan, behöver du inte oroa dig för priset. Här är det möjligt att få mindre saker till billiga priser, och större saker som kan vara en del dyrare, men där kvaliteten också återspeglar det högre priset. Du kan också hålla utkik efter bra erbjudanden på olika former av merchandise, för att få tag på något till det bästa priset, eftersom det ibland kan finnas nedsatta priser på olika former av Dragonball Z merchandise.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!