Deadpool merchandise

Dags att göra chimi-f***ing-changas! Skratten kommer att rulla in i en aldrig sinande ström när ditt barn får tag på vårt stora utbud av coolt Deadpool-merchandise. Låt dem lära sig allt om vad det innebär att inte vara en hjälte – och ändå vara det – med leksaker, lampor och mycket mer. Hitta ert Deadpool-merchandise här – och häng med på den anarkistiska legosoldatens andlöst snabba uppdrag, både från filmerna och Deadpools Marvel-äventyr med Spiderman och co.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 6 av 6 produkter

100%

Deadpool-leksaker ger timmar av underhållning

Som alla film- och Marvel-serietidningsfans vet, tar den galna anti-hjälten aldrig slut på vilda historier – tvärtom blir de bara vildare och vildare ju mer tiden går. Kanske behöver ditt barn det rätta leksakerna för att följa med på Wade Wilsons filmiska hämndfärd mot Francis eller tumblande med Cable i deras fantasi. Kanske tillbringar de varje kväll i sällskap med Spiderman i en av hans många film- eller serietidningsinkarnationer – och saknar den rätta frenemyn för att ge spindelmannen strid på hans sassiga hår med vassa comebacks och odödlig stridsanda. Eller kanske skulle du bara vilja ha lite mer av en av Marvels mest ofullkomliga, mänskliga karaktärer i ditt liv. Wade Wilson är en outtömlig källa till grov humor och galna vändningar i historien, som garanterat kommer att ge energi till alla och inspirera till timmars underhållning. Oavsett vad du letar efter, har vi definitivt det rätta Deadpool-merchandiset för ditt barns eller dina egna behov här på sidan.

Maximum effort med Deadpool-merchandise för barnrummet

Många har förmodligen hört det åtminstone ett par gånger tidigare: Deadpool är en dålig förebild som alla barn bör hålla sig borta från. Och visst, Marvels anti-hjälte har utan tvekan gjort några tvivelaktiga val under sina många år, som barnen helt klart gör bäst i att inte efterlikna i vardagen. Men samtidigt, så antyder detta uttalande bara att man inte har tagit sig tid att lära känna karaktären. Deadpool har något som många traditionella superhjältar verkligen saknar: Han har mänsklighet och själv-ironi – egenskaper som barn bara drar nytta av att lära sig så tidigt som möjligt. Att sympatisera med Deadpool innebär att man har förmågan att se andra människors styrkor trots att de inte är perfekta. Barnet kommer också att ha mycket lättare att acceptera sina egna brister, skratta åt dem istället för att skämmas – och fokusera på hur det att känna till deras fel kan göra dem mycket starkare på lång sikt. Med Deadpool-saker, också kallade merchandise, i rummet kommer ditt barn att börja och avsluta varje dag med att få energi och inspiration till att ge maximum effort i allt de gör.

Deadpool Merchandise från film och Marvel-serietidningar

Med sina helande krafter, odödliga fantasi och sinne för humor finns det nästan inget äventyr som Deadpool inte har varit med på. Oavsett vilket galen scenario du kan tänka dig, kan du nästan garanterat slå upp en serietidning och se honom i det. Den dubbeltydiga anti-hjälten har varit en zombie, har jagats av en apa-soldat, har räddat julen, har varit på date med Thor, har kämpat mot den tidigare amerikanska presidenten Richard Nixon – och så mycket mer. På senare tid bjöd till exempel Deadpools vilda Marvel-äventyr med allas favoritspindel, Spiderman, på historier som få i sina vildaste feberdrömmar hade tänkt på – men låt oss vara ärliga, det finns helt enkelt inte ett tråkigt Deadpool-äventyr. Låt ditt barn komma med på de galna resorna: Köp deras alldeles egna Deadpool-merchandise här på sidan.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!