Venom merchandise

Här hittar du allt det coolaste Venom-merchandiset, så du eller ditt barn kan frammana inre Eddie Brock. Venom har fått enorm uppmärksamhet sedan huvudpersonen Eddie Brock först dök upp 2007 i Spiderman 3. Därefter har Venom tagit över bioduken med sin egen film från 2018. Vi ser verkligen fram emot mer från Venom, men under tiden hyllar vi Venom med vårt merchandise.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 5 av 5 produkter

100%

En skatt av Venom-merchandise

Vi kallar härmed alla Disney Marvel fans, stora och små! Vi erbjuder här allt det merchandise som du eller ditt barn behöver, om ni är helt tokiga i Venom. Vi har allt Venom-merchandise du någonsin kan drömma om. Kanske till och med allt det, du inte visste att du självklart behöver. Urvalet sträcker sig från supercoola skolväskor till vackra lampor. Så du kan själv föreställa dig hur många coola saker som gömmer sig däremellan. Du kan ta en titt på våra häftiga figurer eller allt annat Venom-leksaker som gömmer sig här på sidan. Vi har också ett stort urval av t-shirts! Påbörja din jakt, så du kan förbereda dig för att bekämpa din ärkefiende, Carnage!

Stort urval av Venom-skolartiklar

Man kan inte vara en Venom-symbiot dygnet runt. Det passar helt enkelt inte bra ihop med att gå i skolan. Men det näst bästa alternativet är att ta med Venom till skolan på ett (nästan) lika coolt sätt. Med våra Venom-skolväskor kan ditt barn leva ut Venom-drömmen, och det under skoltiden. Så kan ditt barn gå i skolan som Eddie Brock, men fortfarande ha sin kompis precis på ryggen. Du hittar också annat skolmerchandise, så ditt barn verkligen kan visa upp sig på äkta Venom-manér.

Venom-leksaker - Funko Pop och figurer för alla åldrar

Som äkta Venom-fan måste du helt enkelt pryda rummet med Venom-leksaker och actionfigurer. Hos MerchShark har vi de bästa leksakerna för alla åldrar. Vårt sortiment av Venom-leksaker riktar sig inte bara till de yngsta. Alla åldrar, barn såväl som vuxna, kan få stor glädje av våra figurer. Du bör speciellt ta en titt på våra populära Funko Pop! figurer. Funko Pop! figurer är bara 10 cm höga, men de är verkligen ett måste för alla samlare. Vårt utbud av Venom-merchandise består naturligtvis också av Funko Pop! figurer och annat häftigt leksaker som man bara måste ha!

Visa upp dig med Venom-kläder

Med vårt stora urval av Venom-kläder, kan du släppa lös den inre symbioten. Speciellt våra många olika sorters t-shirts med Venom-tryck är verkligen värda att ta en titt på. Det är omöjligt att inte bli mittpunkten, om t-shirten kombineras med den lika coola Venom-skolväskan. Våra t-shirts finns i många olika färger, så du kan välja precis den t-shirt som du gillar mest. Eller vänta – ännu bättre! Vad sägs om en i varje färg? Då finns det en Venom-t-shirt för varje dag i veckan.

Piffa upp rummet med Venom-merchandise

En sak är att du kan piffa upp outfiten med vårt enorma utbud av Venom-saker. Något helt annat är att du också kan fortsätta med ditt eller ditt barns rum. Om man verkligen vill framträda som Venom på bästa sätt, måste rummet också följa med. Här är våra lampor definitivt ett måste. Då vaknar man varje dag till en lysande Venom, och likaså är Venom-lampan det sista man säger godnatt till. Du hittar allt detta och mycket mer här hos MerchShark. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den inre Venom, symbioten eller Eddie Brock.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!