After filmer i ordning

Kärlek leder inte alltid till ett lyckligt slut. Baserat på den bäst säljande romanen av Anna Todd, följer After filmer i ordning den studerande och oskyldiga Tessa Young (Josephine Langford) och den farligt rebelliska Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) i deras passionerade men stormiga förhållande. After serien, som nu är en hit sensation, utforskar vad som krävs för att hålla elden levande i ett förhållande.

After-filmer-i-ordning

Ny till After serien? Så här bör du titta på filmerna i ordning.

After filmerna i utgivningsordning:

  • After – 12 april 2019
  • After We Collided – 23 oktober 2020
  • After We Fell – 30 september 2021
  • After Ever Happy – 7 september 2022
  • After Everything – 13 september 2023

I kronologisk ordning introducerar After (2019) oss till Tessa Young, en nyexaminerad student som just har börjat sin första dag på Washington Central University. Hennes resa startar oskuldsfullt, men allt tar en vändning när hon stöter på Hardin Scott. Deras relation utvecklas snabbt från en lätt flirt till en intensiv romans som testar deras gränser och lojalitet.

After We Collided (2020)

After We Collided skildrar Tessas och Hardins relation efter deras stormiga början. Båda möter nya utmaningar, som svartsjuka, förtroendeproblem och sina egna inre demoner. Tessa påbörjar en spännande ny karriär medan Hardin tampas med sitt humör och sin förflutna. Deras kärlek testas på sätt de aldrig kunnat föreställa sig.

After We Fell (2021)

I After We Fell befinner sig Tessa och Hardin i en skakig vapenvila i deras relation. Medan de försöker bygga en framtid tillsammans, hotar gamla hemligheter och familjedramatik att slita dem isär. Med en flytt till Seattle i sikte och Hardins pågående svartsjuka, leder deras osäkerheter dem till en brytningspunkt som kan förändra allt.

After Ever Happy (2022)

After Ever Happy är en berg-och-dalbana av känslor för både Tessa och Hardin. Efter att ha upptäckt chockerande sanningar om sina familjer står de inför det ultimata provet. Kan kärlek överkomma lögner, svek och hjärtesorg? Deras svar kan överraska dig.

After Everything (2023)

After Everything följer Hardins liv efter hans uppbrott med Tessa. Hans mentala tillstånd försämras när han kämpar för att gå vidare och överkomma sin skrivblockering. En resa till Lissabon ger oväntade möjligheter och kanske en chans för försoning. Men kan Hardin och Tessa någonsin verkligen hitta lycka tillsammans igen?

I After serien, från Tessas och Hardins första steg i deras relation till de dramatiska topparna och dalarna som följer, kommer tittarna att uppleva en emotionell resa. Är deras kärlek tillräckligt stark för att övervinna alla hinder? Varje film bygger på den föregående, skapande en fängslande berättelse som kommer att få dig klistrad till skärmen. Är du redo att dyka in i After filmer i ordning och uppleva denna hjärtskärande kärlekshistoria?

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!