Pokemon kläder

Pokémon-fenomenet är här för att stanna. Denna förtrollande värld skapades i Japan 1992 och har sedan dess glatt både barn och vuxna världen över. Pokémon-världen erbjuder allt från tecknade serier, spel, leksaker och mycket mer. Du kan också hitta Pokémon kläder, vilket kan hjälpa till att fullborda upplevelsen av den spännande och roliga världen av Pokémon. Ta en titt här om du - eller någon du tycker om - drömmer om att klä dig i coola Pokémonkläder.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 29 av 29 produkter

100%

Se allt från pokemon här

Pokémon kläder

Pokémonkläder finns i en mängd olika motiv, tryck, färger och funktioner. Hos Merchshark har vi ett brett sortiment av både kläder och tillbehör. Vår kollektion innehåller bland annat följande artiklar.

Pokémon keps

En cool keps är ett måste i varje barns garderob, för med en Pokémon keps kan ditt barn verkligen leva sig in i rollen som Ash - och därmed bli huvudpersonen i sin egen Pokémonhistoria. Kepsarna är designade så att de passar både pojkar och flickor, och modellerna kan justeras i storlek och därmed följa barn som växer. Motiven är färgglada och fantasifulla - precis som vi känner till Pokémon.

Pokémon T-shirt

Man kan aldrig ha för många T-shirts, och som ett komplement till basgarderoben ger dessa Pokémon T-shirts ett färgstänk och ett lekfullt element till varje outfit. Våra Pokémon T-shirts finns i flera färger och tryck, med långa och korta ärmar, och i modeller designade både för tjejer och killar. Ditt barn kommer att älska att bära en Pokémon T-shirt på jakten efter nya Pokémon, eller när det senaste avsnittet av tv-serien kommer ut, och ni myser i soffan.

Pokémon Huvtröjor

När den kalla tiden kommer och favorit-T-shirten måste packas undan, är en varm och skön huvtröja ett bra val för Pokémon-fans. Vårt sortiment av Pokémon huvtröjor finns i flera storlekar och färger. De är alla tillverkade i kvalitetsmaterial och håller ditt barn varmt och bekvämt. Huvtröjor med Pokémonmotiv är smarta och mjuka, och precis som med all annat Pokémonutrustning fullbordar de upplevelsen av att kliva in i Pokémonuniversumet.

Har ditt barn snart födelsedag?

Gör din lilla Pokémonfans drömmar till verklighet med vårt fantastiska utbud av Pokémon födelsedagsdekorationer. Från Pikachu-ballonger till Pokémon-tallrikar och muggar har vi allt du behöver för att skapa en magisk och minnesvärd födelsedagsfest. Vår högkvalitativa födelsedagsdekorationer är perfekta för varje Pokémon temafest och kommer att glädja och upphetsa alla dina gäster. Så varför vänta? Besök vår onlinebutik idag och börja planera den perfekta Pokémon födelsedagsfesten med äkta Pokémon födelsedagsdekorationer!

Kvalitetskläder med syfte och mening

Pokémon är inte bara en tecknad serie eller ett spel - Pokémon är ett varumärke. Det är en värld för sig, där ditt barn kan utveckla sin kreativitet och fantasi, och det är ett socialt koncept som syftar till att stärka barns självförtroende och självkänsla. Med texten "Be Your Own Hero", som är mottot i Pokémon, understryker varumärket sitt syfte att göra en skillnad. Våra Pokémonkläder och merchandise finns för barn i alla åldrar och i alla storlekar. Vi har produkter för båda könen och i flera olika modeller, färger och tryck. Om ditt barn är en Pokémonfan, så är en T-shirt, en tröja eller en keps en uppenbar gåva. De livliga färgerna och de autentiska trycken främjar ditt barns kreativitet och fantasi och ger glädje och lust att leka. Se dig omkring i vårt sortiment av Pokémonkläder här på sidan och låt dig inspireras av alla de fina produkterna.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!