Super Mario Gosedjur

Nu har du möjligheten att föra ut ditt favoritspel till verkligheten. Super Mario och hans kompisar är inte längre endast tillgängliga i den virtuella världen, utan nu kan de också fås som mjuka gosedjur, mjukdjur och mjukisdjur som du kan ha med dig överallt eller dekorera barnrummet med. Här hittar du ett brett sortiment av de sötaste och mjukaste Super Mario-gosedjuren. Dessa söta gosedjur blir snabbt din bästa vän – och de är en utmärkt presentidé.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 19 av 19 produkter

100%

Se allt från Super Mario här

Köp din favoritfigur

De flesta av oss är bekanta med Super Mario och hans fantasirika värld fylld med vänner och fiender. Kanske är Marios bror Luigi din största hjälte, kanske är du betagen av Prinsessan Peach eller kanske kan du inte motstå de små söta svamparna som hjälper till under spelets gång. Oavsett vilken av de många karaktärerna som är din favorit, kan du ta en titt på vårt sortiment av söta Mario-gosedjur, mjukdjur och mjukisdjur, och se om din favoritfigur finns där.

Perfekt present för både pojkar och flickor

Mario har varit populär i många generationer. Som ett klassiskt Game Boy-spel, senare för Playstation och framför allt som både figurer, gosedjur och så vidare. De roliga spelkaraktärerna är och förblir en hit bland både pojkar och flickor, och de söta Mario-gosedjuren är därför en present som kan sprida glädje hos alla – stora som små! Oavsett om man vill leka att den tuffa Luigi-gosedjuret ska ut på ett farligt äventyr och bekämpa den onda slutbossen Bowser, eller om man hellre vill leka husdjur med den söta draken Yoshi som mjukisdjur, kan det garanterat hittas ett mjukdjur som kan skapa glädje hos barnet!

Mjuka material som skapar trygghet

Alla modeller är tillverkade med mjukt bomullsfyllning, så gosedjuret blir både trevligt att krama och mysa med. Dessutom har de alla en mjuk yta, vilket gör dem extra bekväma att röra vid. De mjuka materialen från yttre till inre kan bidra till att skapa en viss trygghet för barnet, oavsett om det är dags att sova och man behöver ett bra sovgosedjur, eller man behöver en god vän som kan vara en tröst när man är ledsen.

Allt för födelsedagen

Det är jag, Mario! Och om du ska ha en Super Mario födelsedag, så har vi alla de roliga dekorationerna och födelsedagpyntet du behöver! Från Mario-ballonger till färgglada flaggbannrar, kan du vara säker på att din fest blir den bästa någonsin!

Gör din Super Mario merchandise-samling komplett

Även om gosedjur ofta förknippas med något som främst tillhör mindre barn, är detta långt ifrån fallet när det gäller dessa Mario-gosedjur. Som tidigare nämnt tillhör Super Mario många generationer, och är därför älskad bland både stora och små. Mario och hans vänners stora popularitet har gjort dem till mycket mer än leksaksfigurer, och för många har de blivit samlarobjekt.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!