Pokemon figurer

Det mytomspunna Pokémon-universumet har onekligen fått en återupplivning på senare år. Även om Pokémon hade sin storhetstid strax efter dess uppkomst, råder det ingen tvekan om att den andra vågen sveper över världen just nu. Kanske har denna våg inte samma kraft som tidigare, men stor? Ja, absolut. Alla känner till Pokémon, mycket tack vare dess fascinerande karaktär – och naturligtvis det omfattande merchandise-utbudet.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 48 av 50 produkter

96%

Se allt från pokemon här

Pokémons historia

Pokémon föddes i Japan 1990; först i form av ett spel till Nintendos Gameboy, sedan kom serietidningar, animerade filmer och slutligen videospel, inklusive det otroligt populära Pokémon Go. Under resans gång har det dykt upp allt från samlarkort till de små Pokémon-figurerna som barn har älskat och fortfarande älskar att leka med. Namnet Pokémon är en sammandragning av orden "pocket" och "monster"; alltså fickmonster. Dessa små fickmonster är tillräckligt små för att passa i fickan och vara lättillgängliga för lek var du än befinner dig.

Pokémon-figurer

När det gäller Pokémon leksaker finns det olika varianter tillgängliga. De finns som plastfigurer eller som nallar. Storlekarna kan variera, men de är alla lätt igenkännbara. Till exempel kan du skaffa ett flertal av de klassiska första Pokémon gosedjur. Det kan vara start-Pokémons som:
  • Pikachu
  • Charmander
  • Squirtle
  • Bulbasaur
Dessa är alla klassiker, och de är fortfarande bland de mest kända och mest populära av alla Pokémon-figurer. Om du väljer att köpa några av dessa, kan du vara säker på att den som får dem kommer att älska dem innerligt.

Planerar du ett Pokémon födelsedagskalas?

Då är vårt Pokémon födelsedagspynt precis vad du behöver! Vårt pynt är av hög kvalitet och har de mest populära Pokémon-karaktärerna och färgerna som kommer att tillföra festlighet och glädje till ditt kalas. Från ballonger och girlanger till tallrikar och muggar - vi har allt du behöver för att göra din fest fulländad. Vi erbjuder även personlig Pokémon födelsedagsdekoration, så du kan lägga till ditt barns namn och ålder på dekorationerna. Skapa ett unikt och minnesvärt födelsedagskalas med vårt Pokémon födelsedagspynt!

De mer sällsynta Pokémon-figurerna

Det har alltid funnits sällsynta Pokémon-figurer som därmed är extra åtråvärda. Det är briljant när du samlar på kort eller figurer, att det finns några som är mycket svåra att hitta. De är utmärkta samlarföremål och har ett extra högt bytesvärde. Om barnet förstår att vissa figurer är extra värdefulla, kan det vara en god idé att ge en sådan i present. Sätt dig in i vilka figurer som är mest sällsynta och satsa på en av dem. Din gåva kommer då att uppskattas extra mycket.

Pokémon Go-figurer

En av de senaste tilläggen till Pokémon-samlingen är spelet Pokémon Go. Det är ett engagerande spel som du kan spela själv eller tillsammans/mot andra. Det kan spelas på en smartphone eller en surfplatta, och en del av spelet äger rum utomhus. Det innebär att spelarna får frisk luft och motion medan de spelar. Det ger en extra dimension till Pokémon eftersom du själv kan vara en del av spelet. Du blir tränare för de Pokémons du fångar. Det finns också några Pokémon Go-figurer som definitivt har blivit populära. Välj gärna en eller flera av de populära Pokémon Go-figurerna och ge dem som present till en liten eller stor fan.

Pokémon är inte bara för barn

Många barn älskar Pokémon, men det är inte begränsat till de yngsta. Många minns Pokémon från sin barndom och har många fina minnen kring det. I denna andra Pokémon-våg får de nu vuxna återuppleva sin fascination. Det kan innebära att de själva spelar Pokémon, samlar på figurerna eller bara skaffar saker med sin favorit-Pokémon på. De legendariska Pokémons har också skänkt många underbara lekar och upplevelser till den nya generationen. Det är spel och lek som förenar generationerna, och du blir aldrig för gammal för Pokémon. Välj de perfekta Pokémon figurerna antingen till din egen samling eller som en present till någon som bygger upp en imponerande samling.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!