Gamer musemattor

Här hittar du ett brett utbud av olika gamer musemattor från populära franchises som Fortnite, Overwatch, Rick & Morty, Marvel, Deadpool och många fler. Gamer musemattorna har en halkfri gummiundersida som ger en bättre spelupplevelse när du spelar. Tänk på gamer musemattan som pricken över i:et i din datoruppsättning. Att ha den bästa musemattan för spel kan göra en skillnad för hur du spelar.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 28 av 28 produkter

100%

Hur hittar man den bästa gamer musemattan?

Ska den vara hård, mjuk, stor, liten, med massor av färger? Vi har samlat ett brett utbud av musemattor så att du själv kan välja. Tänk på gamer musemattan som pricken över i:et i din datoruppsättning. Att ha den bästa musemattan för spel kan göra en skillnad för hur du spelar. Gamer musemattor är dock inte den mest spännande köpet enligt många. Det kan dock vara perfekt, särskilt om du får en med en fancy design eller en design med din favoritkaraktär, spel eller film. Men vad ska du leta efter när du köper en ny musematta? Det faktiska materialet och storleken gör en stor skillnad. De flesta experter skulle säga att en överdimensionerad, mjuk modell är den bästa gamer musemattan att spela på. Musemattor med hårdare ytor kan dock erbjuda mer exakt kontroll, och vissa speltyper kräver inte en större yta eftersom du gör mycket mindre rörelser överhuvudtaget. Om du är den typ av PC-spelare som spelar med sänkt DPI och känslighetsinställningar, belastar du förmodligen din handled mycket under ett enkelt spel. För dig som gamer bör du ha en mindre musematta. Du använder helt enkelt inte så mycket yta när du bara gör små rörelser i ett spel. Om du däremot använder stora musrörelser för att göra en exakt headshot i spelet är en XL-musematta nödvändig. På MerchShark kan du hitta två stora XL-gamer musemattor från Fortnite som är utökade musemattor som täcker hela skrivbordet med tillräckligt med plats för både tangentbord och mus. Även om du kanske tycker att det är onödigt att placera ditt tangentbord på musemattan handlar dessa XL-gamer musemattor om kompatibilitet. När du placerar tangentbordet på samma yta som musen finns det massor av överbliven plats. Det innebär att du aldrig behöver oroa dig för att få slut på plats för musen. Detta är särskilt viktigt för spelare som lyfter musen och använder en låg DPI.

Detaljer för gaming musemattorna

MerchSharks gamer musemattor har en glidande gummibas, sydda kanter för att förhindra slitage och en robust tjocklek på 2-3 mm. Den utökade versionen är den största storleken som finns tillgänglig och är utformad för att passa även de största gaming-tangentborden med gott om överbliven plats. När den kombineras med ett kompakt tangentbord känns ytan för musen nästan oändlig. Precis som de flesta musemattor har MerchSharks en slät textilvävd design som säkerställer smidig musrörelse över hela ytan. Vi upptäckte att det var lätt att utföra snabba tangentbordskommandon i vårt FPS-test med många DPI-justeringar tack vare den stora ytan. Oavsett om du kan flytta musen över hela skrivbordet eller bara några centimeter för att göra 180-graders headshots, så har MerchSharks gamer musematta dig - och ditt skrivbord täckt. På tävlingsnivå är en gaming musematta ett måste. Nästan alla spel handlar om splitsekundreaktioner och noggrann musprecision. Ett enda fel eller en missad headshot kan kosta dig spelet. En högkvalitativ musyta främjar snabb, konsekvent musrörelse. Denna konsekvens ger dig möjlighet att utveckla muskelminnet så att du kan bli "ett med musen". Dessutom kommer en gaming musematta att underlätta precisionen och ge dig snabbare rörelser. Slutligen rekommenderar vi alltid spelare att hitta den typ av musematta som passar deras spelstil bäst innan de fullt ut engagerar sig i en specifik modell. Några av spelen vi har använt för att testa gamer musemattorna är till exempel Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, League Of Legends och några andra.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!