Skolväskor för barn och ungdomar

Ibland inträffar det att det finns ett behov av att byta ut skolväskan. Eller så ska den allra första modellen köpas till den mycket unga skoleleven. Oavsett vilket som är fallet, är det dock viktigt att välja den helt rätta modellen. Både när det gäller att den ska vara behaglig att bära, när den fylls upp med böcker eller andra tunga föremål - men det är också viktigt att utseendet är i ordning, så att du eller ditt barn kan bära den med stolthet!
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 29 av 29 produkter

100%

Köp en väska med din favoritfigur

Ofta innehåller skolväskan både tråkiga meddelanden från läraren och massor av läxor. Om du inte blir överväldigad av glädje av väskans innehåll, kan du lyckligtvis hitta en modell som sprider lite glädje med sitt utseende. Särskilt för barn kan det vara ett bra alternativ att välja en väska med ett motiv som barnet älskar. Detta kan vara med figurer från barnets favorittecknad film eller stora idol. Bland annat kan du få skolväskor med Pokémon eller väskor i den mer hjältemodiga genren såsom Superman skolväskor, Spiderman skolväskor, Deadpool skolväskor eller Batman skolväskor, om det är en av de berömda superhjältarna som rockar i barnets värld just nu.

Fortniteskolväskor är den stora träffen för tillfället

Om du verkligen vill imponera med din nya ryggsäck, kan du lyckligtvis köpa modeller med de senaste trenderna. Under det senaste året har Fortnite varit ett hit bland barn, både när det gäller datorspel, dans och nu också väskor. Du kan därför köpa den coolaste skolväskan för barn genom att hitta en som är dekorerad med de ikoniska Fortnite-figurerna. Detta kommer med garanti att väcka både uppmärksamhet och avundsjuka hos både pojkar och flickor.

Välj en modell som är bekväm och hälsosam

Något av det första man tittar på när man ska ut och köpa en ryggsäck, är ofta hur den ser ut. Men komforten på väskan är minst lika viktig, och detta är särskilt barn bra på att ignorera, eftersom de bara vill ha en modell i den finaste färgen eller med det coolaste motivet. Därför säljer vi huvudsakligen väskor där det har lagts extra arbete på att väskan lika väl ska vara praktisk och bekväm, som den ska se bra ut. Detta görs bland annat genom att göra breda axelremmar med stöd, så att skolväskan inte gnager om den är fylld med tunga böcker. Många av modellerna - särskilt för barn - har också en rem som kan spännas runt bröstet eller midjan, så att väskan får det rätta lyftet och sitter ordentligt på ryggen.

För mycket mer än skolbruk

Många av skolväskorna är som nämnts byggda med en sådan komfort att de blir både behagliga att ha på. Av samma anledning kan väskorna också användas i många andra sammanhang, än när man sitter på skolbänken. De praktiska och små storlekarna gör att de med fördel kan tas med som till exempel handbagage i flyget, om man ska iväg på semester. Detta kan göra att barnet kan ha sina egna saker med sig och själv ha koll på var leksakerna och snacksen gömmer sig. Dessutom är modellerna med bra stöd också perfekta att använda när du först anländer till destinationen. Den goda komforten gör att barnet själv kommer att kunna bära runt på sina saker när man vandrar runt i storstaden i flera timmar, eller om man ska på en liten vandring i bergen.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!