Overwatch Funko Pop figurer

Här hittar du ett brett utbud av Overwatch Funko Pop-figurer. Vi har samlat de mest populära karaktärerna från Overwatch, från olika roller i spelet. Figurerna är från Funko Pop och är tillverkade av vinyl. De är designade efter de olika rollerna i Overwatch. Overwatch Funko Pop-figurerna är cirka 10 cm höga. Figurerna har precisa detaljer från karaktärernas ursprung.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 4 av 4 produkter

100%

Funko Pops utgivningar av Overwatch-figurer

Funko Pop Overwatch har kommit till förstapersonsskjutarspelet från Blizzard Entertainment som kretsar kring en belägrad framtidens jord av omnics (robotar). Med ett samarbetsbaserat gameplay inkluderar Funko Pop flera nyckelpersoner som figurer. Den första serien av Funko Pop Overwatch inkluderar testpiloten Tracer, den skrämmande legosoldaten Reaper och den dödliga lönnmördaren Widowmaker. Samlare kan också hitta en sex tum lång figur av Winston, den genetiskt förbättrade gorillan, komplett med fyrkantiga glasögon. De flesta av huvudkaraktärerna har också exklusiva varianter. I nästa våg av Overwatch Funko Pop-figurer lades ännu fler Pops till, inklusive Mei, Lucio, Symmetra och McCree. Sex tum stora Super-Sized-figurer inkluderar Reinhardt och Meka, som har en 4,5 cm D.Va-figur inuti. I våg 3 utökades samlingen med Junkrat, Mercy, Sombra, Zarya och Zenyatta. Funko Pop Overwatch Våg 4 utökar setet ännu mer genom att lägga till Genji, Hanzo och Torbjörn med flera.

Vad är Overwatch?

Så vad är egentligen Overwatch och hur spelar man det? Som kategoriseringen antyder är det ett onlinespel där du matchas med andra spelare och bildar ett lag för att sedan utmana ett annat lag i olika spellägen. De två mest framträdande är A. Payload-baserat - där ett lag försöker eskortera en last över en karta medan det andra laget försöker stoppa dem - och B. Capture-baserat - där ett lag försöker inta en punkt medan det andra laget försvarar den. Detta är en förstapersonsskjutare (FPS), men Overwatch skiljer sig från andra multiplayer-FPS genom att du väljer en unik hjälte med speciella förmågor. Om ditt lag inte är balanserat - om du går in i spelet utan en "healer", med för många hjältar med lågt liv, när de tar skada eller med för många hjältar med för lite skada - blir dina chanser att vinna mycket mindre. Samarbetet är inte bara en möjlighet, det är en förutsättning för framgång, och det är det som gör spelet roligt. Du kan hitta olika Overwatch Funko Pops av olika karaktärer i vår butik. Det finns en konkurrensinriktad spelgenre som sträcker sig över säsonger. När en säsong pågår kan du delta i Competitive Play och blir matchad med spelare av samma nivå. I Competitive Play arbetar du mot att nå en ultimat poäng - om du förlorar sjunker din totala poäng. Om du vinner stiger din totala poäng. Det finns också ett Arcade-läge som erbjuder en rad olika sätt att spela spelet på. Det finns ett 1v1 Deathmatch-läge, ett 1v1-duelläge och ett 3v3-elimineringsläge där du inte återvänder till spelet om du dör. Arkadläget är också där du hittar olika galna spellägen: Mystery Heroes låter dig återfödas som en slumpmässig hjälte varje gång, och naturligtvis finns det även säsongsbetonade spellägen som kan dyka upp när som helst. Våra figurer från Overwatch Funko Pop gör det också roligt att ha dem stående på bordet medan du spelar. Spelet är tillgängligt för Xbox One, PS4 och PC, men för närvarande finns det ingen plattformövergripande spelning, så du kan bara spela med dem som delar samma konsol som du. Hitta din Overwatch Funko Pop-figur och lägg till den i varukorgen.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!