Pyjamashjältarna figurer

Børn elsker at se op til figurer fra tegneserier, som gør noget godt for andre mennesker. Det er måske også derfor, at PJ masks – eller Pyjamasheltene, som man kalder dem på dansk – er blevet så populære, især blandt børnefamilier. I tv-serien Pyjamasheltene kæmper de tre venner Amanda, Jens og Oscar om natten mod slemme skurke, der er ude på at ville andre det dårligt.
delivery-truck

1-3 dagers frakt

Lag

Svensk webbshop

return

30 dagars returrätt

Visar 1 av 1 produkter

100%

Se allt från Pyjamashjältarna här

Hitta Pyjamashjältarna figurer här på sidan

PJ Masks – eller Pyjamashjältarna – har blivit en enorm succé bland många barn som beundrar de modiga superhjältarna. Har du barn, eller känner du barn, som är fans av denna populära TV-serie? Här på sidan kan du hitta figurer från serien, så att dina barn kan föra fantasin till liv hemma. Kanske har dina barn några favoritkaraktärer från serien. Självklart är Kattboy, Ugglis och Gecko alltid bland favoriterna, men du kan också hitta andra populära karaktärer från serien som till exempel Night Ninja, Moon Girl eller Romeo. När natten kommer, aktiveras deras djuramuletter och ger dem superkrafter för att bekämpa ondska. De tre vanliga barnen förvandlas då till de tre superhjältarna Kattboy, Ugglis och Gecko, som alla besitter övernaturliga krafter. Kattboy kan röra sig med enorm hastighet, Gecko kan klättra på väggar och har övermänsklig styrka, medan Ugglis kan se ovanligt långt och har förmågan att flyga. Tillsammans blir de tre vännerna Pyjamashjältarna när natten faller. Barn älskar när de får möjlighet att leka med något de beundrar på TV. Med actionfigurer av superhjältar och superskurkar kan barnen återskapa ikoniska scener från serien eller komma på nya roliga lekar. Du kan också hitta andra produkter som barnen kan använda för att fullborda leken.

Pyjamashjältarnas flygplan, bilar och högkvarter

Här på sidan kan du i vårt stora sortiment också hitta mycket annat leksaker från Pyjamashjältarna, som lätt kan bli ett hit hemma. Köp till exempel bilar, flygplan eller andra fordon för att få in lite action i leken. Utöver fordon och de olika karaktärerna från serien, kan du här på sidan också hitta kostymer från Pyjamashjältarna. Så kan du ge dina barn möjligheten att klä ut sig som en Pyjamashjälte och verkligen leva sig in i leken. Pyjamashjältarna har både flickor och pojkar som fans, så du kan med fördel hitta leksaker som passar för både pojkar och flickor här på sidan. Kanske har du en pojke som vill klä ut sig till Kattboy och en flicka som älskar att leka som Ugglis. Det är bara fantasin som sätter gränser för barnens lek, men det är också lite lättare att kickstarta fantasin om man har rätt leksaker.

Den perfekta födelsedagen

Finns det något bättre än att ge sig ut på äventyr på natten i sin pyjamas? Jag tror inte det! Och om du ska hålla en Pyjamashjältarna födelsedag, så är det det perfekta temat! Låt oss hjälpa dig att förvandla festlokalen till det bästa högkvarteret med våra fantastiska Pj Masks födelsedagsdekorationer. Det är dags att rädda dagen (och festen)!

Ge Pyjamashjältarna figurer som present

Köp figurerna från Pyjamashjältarna som present till en passionerad fan. Här kan du till exempel välja mellan Kattboy, Gecko och Ugglis, men också de andra mindre karaktärerna som Night Ninja, Romeo och Moon Girl. Om du känner till en passionerad fan, så är det säkert en present som kommer att vara mycket uppskattad. Du kan också hålla ett öga på vår sida så att du inte missar något bra erbjudande. Våra priser är alltid rimliga, och våra produkter håller alltid hög kvalitet, men ibland har vi några extra bra erbjudanden som du kan dra nytta av. Ta god tid på dig att titta igenom vårt stora sortiment av figurer och annat merchandise från den populära TV-serien Pyjamashjältarna och se om det finns något som passar för dig. Så är du säker på att du inte missar något.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!