Filmer med Bradley Cooper

Bradley Cooper, en mångsidig och talangfull skådespelare, har gjort sig känd i en mängd olika filmgenrer. Känd för sin förmåga att fördjupa sig i varje roll, från komedi till drama, har Cooper lyckats fängsla publik över hela världen. Hans filmografi är en skattkista av filmer med spännande och varierade roller, där varje film visar en ny sida av hans skådespelartalang. Cooper har ofta spelat huvudrollen i sina filmer, vilket gör honom till en av de mest erkända skådespelarna i Hollywood. Varje film med Bradley Cooper är en unik upplevelse som återspeglar hans djup och mångsidighet. Oavsett om det är i en psykologisk thriller eller en romantisk komedi, ser Cooper till att filmerna inte bara är underhållande utan också lämnar ett bestående intryck.

Här är 10 av Bradley Coopers filmer:

  1. Silver Linings Playbook som Pat Solitano – 7.7/10 – Komedi, Drama, Romantik
  2. The Hangover som Phil Wenneck – 7.7/10 – Komedi
  3. A Star Is Born som Jackson Maine – 7.6/10 – Drama, Musik, Romantik
  4. Limitless som Eddie Morra – 7.4/10 – Sci-Fi, Thriller
  5. American Sniper som Chris Kyle – 7.3/10 – Action, Biografi, Drama
  6. The Place Beyond the Pines som Avery Cross – 7.3/10 – Brott, Drama, Thriller
  7. American Hustle som Richie DiMaso – 7.2/10 – Brott, Drama
  8. Nightmare Alley som Stanton ‘Stan’ Carlisle – 7.0/10 – Brott, Drama, Thriller
  9. Maestro som Leonard Bernstein – 6.7/10 – Biografi, Drama, Historia
  10. The Midnight Meat Train som Leon Kaufman – 6.0/10 – Skräck, Mysterium, Thriller

Här är de första 10 av Bradley Coopers bästa filmer:

Silver Linings Playbook som Pat Solitano – 7.7/10 – Komedi, Drama, Romantik

Bradley Cooper skiner som Pat Solitano i Silver Linings Playbook, en film som utforskar teman kring mental hälsa och romantik med en unik mix av humor och allvar. Coopers tolkning av en man som kämpar för att bygga upp sitt liv efter en vistelse på en psykiatrisk klinik är både hjärtevärmande och djupgående. Filmen skildrar hans resa mot personlig försoning och en oväntad romantik, vilket gör den till en oförglömlig upplevelse.

The Hangover som Phil Wenneck – 7.7/10 – Komedi

I The Hangover levererar Bradley Cooper en oförglömlig prestation som Phil Wenneck, en del av en vängrupp som vaknar upp efter en vild svensexa i Las Vegas utan minnen från kvällen innan. Filmen är ett komediäventyr där Cooper och kompani måste pussla ihop sin galna natt. Coopers karismatiska och humoristiska roll är en central del av filmens framgång.

A Star Is Born som Jackson Maine – 7.6/10 – Drama, Musik, Romantik

I A Star Is Born ser vi Bradley Cooper som Jackson Maine, en erfaren musiker som upptäcker och förälskar sig i en ung sångerska, spelad av Lady Gaga. Coopers djupgående prestation och kemin med Gaga, kombinerat med hans imponerande musikaliska framträdanden, gör filmen till en hjärtskärande berättelse om kärlek, berömmelse och de utmaningar som kommer med framgång.

Limitless som Eddie Morra – 7.4/10 – Sci-Fi, Thriller

I Limitless tar Bradley Cooper oss med på en hisnande resa som Eddie Morra, en författare vars liv vänds upp och ner av ett mystiskt ämne som ger honom övermänskliga mentala förmågor. Coopers prestation som en man som navigerar både de lysande höjderna och de mörka djupen av denna nya existens är fängslande och tankeväckande.

American Sniper som Chris Kyle – 7.3/10 – Action, Biografi, Drama

I American Sniper porträtterar Bradley Cooper den amerikanska prickskytten Chris Kyle. Filmen utforskar de djupa psykologiska och känslomässiga konsekvenserna av krig. Coopers gripande och nyanserade prestation ger en inblick i en soldats komplexa psyke och de utmaningar som krigshjältar möter både på slagfältet och hemma.

The Place Beyond the Pines som Avery Cross – 7.3/10 – Krimi, Drama, Thriller

Bradley Cooper spelar Avery Cross i The Place Beyond the Pines, en djup och emotionell film där han porträtterar en ambitiös polis vars liv korsar vägar med en bankrånare. Coopers prestation visar en man fångad i ett moraliskt dilemma och de efterföljande konsekvenserna som påverkar flera generationer. Hans nyanserade framställning ger filmen en intensiv och engagerande djup.

American Hustle som Richie DiMaso – 7.2/10 – Krimi, Drama

I American Hustle ser vi Bradley Cooper som FBI-agenten Richie DiMaso, som är djupt involverad i en farlig värld av maktspel och bedrägeri. Cooper skildrar DiMasos komplexa personlighet och hans ambitioner med en intensitet som tillför filmen en extraordinär spänning. Hans interaktion med filmens andra karaktärer visar Coopers mångsidighet som skådespelare.

Nightmare Alley som Stanton Stan Carlisle – 7.0/10 – Brott, Drama, Thriller

I Nightmare Alley tar Bradley Cooper rollen som Stanton Stan Carlisle, en ambitiös och manipulerande karismatiker i en mörk och spänningsfylld berättelse. Cooper behärskar perfekt rollen som en man vars gränslösa ambitioner leder honom in i en värld av bedrägeri och illusion. Hans prestation är både fascinerande och oroande, vilket gör filmen till en oförglömlig upplevelse.

Maestro som Leonard Bernstein – 6.7/10 – Biografi, Drama, Historia

I Maestro ser vi Bradley Cooper i rollen som den legendariska kompositören och dirigenten Leonard Bernstein. Filmen, som även markerar Coopers regidebut, utforskar Bernsteins komplexa liv och hans relation till sin fru. Coopers prestation ger en djup och nyanserad bild av en man som var lika komplex som den musik han skapade, och tillför filmen en rörande mänsklighet.

The Midnight Meat Train som Leon Kaufman – 6.0/10 – Skräck, Mysterium, Thriller

Bradley Cooper spelar huvudrollen som Leon Kaufman i The Midnight Meat Train, en intensiv och mörk thriller som utforskar de mörka djupen av det mänskliga psyket. Coopers prestation som en nyfiken fotograf som blir indragen i en serie brutala mord är både fascinerande och skrämmande. Hans förmåga att framställa Kaufmans förvandling är nyckeln till filmens kusliga atmosfär.

Bradley Cooper: En stjärna på väg mot nya filmiska höjder

Bradley Cooper, en skådespelare känd för sin mångsidighet och djup, står inför en ny fas i sin karriär med en rad spännande kommande filmer. Efter att ha imponerat på publiken och kritiker med en serie minnesvärda roller, är Cooper nu på tröskeln till att utforska nya territorier som lovar att utöka hans redan imponerande repertoar. Med varje ny film har han demonstrerat en förmåga att fullständigt fördjupa sig i sina karaktärer, vilket skapar autentiska och oförglömliga porträtt.

Coopers resa från roller i komedier som The Hangover till mer intensiva och dramatiska framträdanden i filmer som American Sniper och A Star Is Born har visat hans otroliga räckvidd. Hans förmåga att växla mellan olika genrer och karaktärstyper med lätthet och övertygelse är inget mindre än imponerande. Denna mångsidighet är inte bara ett tecken på hans skådespelartalang, men också på hans engagemang för konsten och hans önskan att ständigt utmana sig själv.

De kommande projekten lovar att lägga till nya dimensioner till Coopers karriär. Förväntningarna är höga, och hans fans ser fram emot att se hur han kommer att använda sin erfarenhet och djup för att väcka nya, komplexa karaktärer till liv. Hans kommande roller kommer utan tvekan att utvidga hans skådespelarpallett och lägga till nya aspekter till hans redan imponerande karriär. Med sitt engagemang, talang och dedikation är Cooper redo att ta sin publik med på en ny resa fylld med oförglömliga prestationer och fängslande berättelser.

Bradley Coopers karriär är ett vittnesbörd om kraften i ihärdig talang och kreativ utveckling. Hans kommande filmer lovar inte bara att underhålla, men också att berika filmvärlden med djup, nyanser och känslomässig intensitet. Vi kan bara vänta med spänning på att se vilka nya höjder denna talangfulla skådespelare kommer att nå under de kommande åren.

Här är en numrerad lista över Bradley Cooper filmer i ordning efter år:

  1. Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Komedie
  2. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023) – Marlamin – Action, Eventyr, Komedie
  3. Maestro (2023) – Leonard Bernstein – Biografi, Drama, Musik
  4. The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Komedie
  5. Thor: Love and Thunder (2022) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Komedie
  6. Nightmare Alley (2021) – Stanton Carlisle – Krimi, Drama, Thriller
  7. Licorice Pizza (2021) – Jon Peters – Komedie, Drama
  8. Avengers: Endgame (2019) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Drama
  9. The Mule (2018) – Agent Colin Bates – Krimi, Drama, Thriller
  10. A Star Is Born (2018) – Jack – Drama, Musik, Romantik
  11. Avengers: Infinity War (2018) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Sci-Fi
  12. Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Komedie
  13. War Dogs (2016) – Henry Girard – Biografi, Komedie, Krimi
  14. 10 Cloverfield Lane (2016) – Ben (stemme) – Drama, Horror, Mysterium
  15. Limitless (TV Series 2015-2016) – Senator Eddie Morra – Krimi, Drama, Sci-Fi
  16. Joy (2015) – Neil Walker – Biografi, Drama
  17. Baby, Baby, Baby (2015) – Karl – Komedie, Drama, Romantik
  18. Burnt (2015) – Adam Jones – Drama
  19. Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV Mini Series 2015) – Ben – Komedie
  20. Aloha (2015) – Brian Gilcrest – Komedie, Drama, Romantik
  21. American Sniper (2014) – Chris Kyle – Action, Biografi, Drama
  22. Serena (2014) – George Pemberton – Drama, Romantik
  23. Guardians of the Galaxy (2014) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Komedie
  24. American Hustle (2013) – Richie DiMaso – Krimi, Drama
  25. Making a Scene (2013) – Mand – Kortfilm, Drama
  26. The Hangover Part III (2013) – Phil – Komedie
  27. Silver Linings Playbook (2012) – Pat – Komedie, Drama, Romantik
  28. The Place Beyond the Pines (2012) – Avery – Krimi, Drama, Thriller
  29. Hit and Run (2012) – Alex Dmitri – Action, Komedie, Romantik
  30. The Words (2012) – Rory Jansen – Drama, Mysterium, Romantik
  31. Kaylien (2011) – Far – Kortfilm, Drama
  32. The Hangover Part II (2011) – Phil – Komedie
  33. Limitless (2011) – Eddie Morra – Sci-Fi, Thriller
  34. The A-Team (2010) – Face – Action, Eventyr, Komedie
  35. Valentine’s Day (2010) – Holden – Komedie, Romantik
  36. All About Steve (2009) – Steve – Komedie, Romantik
  37. Case 39 (2009) – Doug – Horror, Mysterium, Thriller
  38. The Hangover (2009) – Phil – Komedie
  39. Nip/Tuck (TV Series 2007-2009) – Aidan Stone – Drama
  40. He’s Just Not That Into You (2009) – Ben – Komedie, Drama, Romantik
  41. New York, I Love You (2008) – Gus (segment “Allen Hughes”) – Drama, Romantik
  42. Yes Man (2008) – Peter – Komedie, Romantik
  43. Bang Blow & Stroke (2008) – Trash – Video, Komedie
  44. The Rocker (2008) – Trash – Komedie, Musik
  45. The Midnight Meat Train (2008) – Leon – Horror, Mysterium, Thriller
  46. Older Than America (2008) – Luke Patterson – Drama
  47. The Comebacks (2007) – Cowboy – Komedie, Sport
  48. Kitchen Confidential (TV Series 2005-2006) – Jack Bourdain – Komedie
  49. Alias (TV Series 2001-2006) – Will Tippin – Action, Drama, Mysterium
  50. Failure to Launch (2006) – Demo – Komedie, Romantik
  51. Wedding Crashers: Deleted Scenes (2006) – Sack Lodge – Video, Komedie
  52. Wedding Crashers (2005) – Sack Lodge – Komedie, Romantik
  53. Law & Order: Trial by Jury (TV Series 2005) – Forsvarsadvokat Jason Whitaker – Krimi, Drama, Mysterium
  54. Law & Order: Special Victims Unit (TV Series 2005) – Forsvarsadvokat Jason Whitaker – Krimi, Drama, Mysterium
  55. Jack & Bobby (TV Series 2004-2005) – Tom Wexler Graham – Drama
  56. Touching Evil (TV Series 2004) – OSC Agent Mark Rivers – Krimi, Drama, Thriller
  57. I Want to Marry Ryan Banks (TV Movie 2004) – Todd Doherty – Komedie, Romantik
  58. Miss Match (TV Series 2003) – Gary Wagner – Komedie, Drama, Romantik
  59. The Last Cowboy (TV Movie 2003) – Morgan Murphy – Drama
  60. Stella Shorts 1998-2002 (2002) – Guy at Yoga Class, Satan – Video, Komedie
  61. Bending All the Rules (2002) – Jeff – Komedie, Romantik
  62. My Little Eye (2002) – Travis Patterson – Horror, Mysterium, Thriller
  63. The $treet (TV Series 2000-2001) – Clay Hammond – Drama
  64. Wet Hot American Summer (2001) – Ben – Komedie, Romantik
  65. Wall to Wall Records (TV Movie 2000) – Drama, Musik
  66. Sex and the City (TV Series 1999) – Jake – Komedie, Drama, Romantik

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!