Filmer med Zoe Saldana

Zoe Saldana, en dynamisk och mångsidig skådespelare, har med sin karismatiska skärmpresens och djupgående karaktärsporträtt cementerat sin plats i filmvärlden. Känd för sina roller i några av de mest populära filmserierna, visar Saldanas filmografi hennes förmåga att bemästra ett brett spektrum av genrer. Filmer med Zoe Saldana sträcker sig från actionfyllda sci-fi-äventyr till hjärtvärmande drama, och Saldana levererar prestationer som är både kraftfulla och rörande. Hon lyser i varje roll, vare sig det är som en stark huvudkaraktär eller en framträdande biroll, och hennes filmer är ett måste för filmälskare. Zoe Saldana är inte bara en filmstjärna, utan också en inspirerande figur vars arbete fortsätter att fängsla och imponera.

Här är 10 av Zoe Saldanas filmer:

  1. Avengers: Endgame som Gamora – 8.4/10 – Action / Äventyr
  2. Avengers: Infinity War som Gamora – 8.4/10 – Action / Äventyr
  3. Guardians of the Galaxy Vol. 3 som Gamora – 7.9/10 – Action / Äventyr
  4. Star Trek som Uhura – 7.9/10 – Action / Äventyr
  5. Star Trek Into Darkness som Uhura – 7.7/10 – Action / Äventyr
  6. Avatar: The Way of Water som Neytiri – 7.6/10 – Äventyr / Sci-Fi
  7. Guardians of the Galaxy Vol. 2 som Gamora – 7.6/10 – Action / Sci-Fi
  8. Star Trek Beyond som Lieutenant Uhura – 7.0/10 – Action / Äventyr
  9. Missing Link som Adelina Fortnight (röst) – 6.7/10 – Animation / Äventyr
  10. My Little Pony: The Movie som Captain Celaeno (röst) – 6.1/10 – Animation / Äventyr

Här är 10 av Zoe Saldanas bästa filmer:

Avengers: Endgame som Gamora – 8.4/10 – Action / Äventyr

I Avengers: Endgame levererar Zoe Saldana en oförglömlig prestation som Gamora, en av de centrala figurerna i Marvels filmuniversum. Hennes karaktär spelar en avgörande roll i filmens episka berättelse, där hon bidrar med både styrka och känslighet. Saldanas prestation är en höjdpunkt i hennes karriär, där hon visar sin förmåga att balansera actionscener med djup emotionell resonans. Endgame är inte bara en film; det är en kulmination på en era, och Saldana står som en av de mest minnesvärda karaktärerna i detta spektakulära äventyr.

Avengers: Infinity War som Gamora – 8.4/10 – Action / Äventyr

Zoe Saldanas framträdande som Gamora i Avengers: Infinity War cementerar hennes status som en avgörande figur i superhjältegenren. Hennes skildring av komplexa känslor i en värld fylld med kaos och konflikt är inget mindre än mästerlig. Infinity War är ett visuellt och känslomässigt kraftprov, och Saldanas bidrag till filmen är både nyanserat och kraftfullt. Hon lyckas skapa en karaktär som är både heroisk och mänsklig, vilket gör henne till en hjärtlig mittpunkt i denna intergalaktiska konflikt.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 som Gamora – 7.9/10 – Action / Äventyr

I den tredje delen av Guardians of the Galaxy fortsätter Saldana att fängsla publiken som Gamora. Hennes karaktärsutveckling genom serien har varit anmärkningsvärd, och i Vol. 3 får vi ännu djupare insikt i hennes komplexa psyke. Denna film utforskar nya sidor av Gamoras karaktär och ger Saldana möjlighet att visa sin mångsidighet som skådespelare. Med sin blandning av humor, hjärta och action är Guardians of the Galaxy Vol. 3 ett nöje att se, mycket tack vare Saldanas stjärnspäckade prestation.

Star Trek som Uhura – 7.9/10 – Action / Äventyr

I återupplivningen av den ikoniska Star Trek-serien, tillför Zoe Saldana nytt djup till rollen som Uhura. Hennes prestation är en blandning av styrka och känslighet, vilket gör Uhura till en oförglömlig och inspirerande karaktär. Star Trek är mer än bara ett rymdäventyr; det är en berättelse om mänsklighet och samarbete, och Saldanas Uhura är avgörande för filmens hjärta och själ. Hennes tolkning är en frisk fläkt till den klassiska serien och ett bevis på hennes otroliga talang.

Star Trek Into Darkness som Uhura – 7.7/10 – Action / Äventyr

I Star Trek Into Darkness fortsätter Zoe Saldana sin roll som Uhura och tillför ännu fler lager av djup och komplexitet till karaktären. Denna film tar med Uhura och resten av besättningen på en ännu mer dramatisk och farofylld resa, och Saldanas prestation är nyckeln till filmens emotionella kraft. Hennes förmåga att balansera starka, oberoende drag med djup mänsklighet gör hennes Uhura till en ikon inom science fiction-genren. Star Trek Into Darkness är inte bara en spänningsfylld rymdodyssé; det är också en studie i karaktärsutveckling, där Saldana spelar en central roll.

Avatar: The Way of Water som Neytiri – 7.6/10 – Äventyr / Sci-Fi

I Avatar: The Way of Water fortsätter Zoe Saldana sin roll som Neytiri, som nu är stamledare och mor. Hennes prestation ger ett djupare lager till Neytiris karaktär, som nu står inför nya utmaningar i en värld som ständigt förändras. Saldanas förmåga att förmedla styrka, sårbarhet och moderskap i denna visuellt storslagna film är inget mindre än fängslande. Hennes djupa koppling till karaktären Neytiri gör denna film till en oförglömlig upplevelse och demonstrerar återigen hennes anmärkningsvärda talang.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 som Gamora – 7.6/10 – Action / Sci-Fi

I Guardians of the Galaxy Vol. 2 återvänder Zoe Saldana som Gamora, och hon fortsätter att imponera med sin tolkning av den komplexa och hårdslående krigaren. I denna uppföljare fördjupas Gamoras bakgrundshistoria, och Saldana lyckas förmedla nya dimensioner av emotionellt djup till sin karaktär. Hennes interaktioner med andra medlemmar i “Guardians” är både hjärtvärmande och humoristiska, vilket bidrar till filmens unika blandning av action, humor och djup mänsklighet. Saldanas prestation är en hörnsten i denna intergalaktiska saga.

Star Trek Beyond som Lieutenant Uhura – 7.0/10 – Action / Äventyr

I Star Trek Beyond, den tredje filmen i Star Trek-nyinspelningen, fortsätter Zoe Saldana sin roll som Lieutenant Uhura. Med sin starka närvaro och övertygande skådespeleri levererar Saldana en Uhura som är både intelligent och resursstark. Filmen erbjuder massor av action och äventyr, och Saldanas prestation ger en mänsklig djup till de högteknologiska rymdstriderna och utforskningen. Hon är en avgörande del av besättningen på Enterprise, och hennes karaktär bidrar väsentligt till filmens framgång.

Missing Link som Adelina Fortnight (röst) – 6.7/10 – Animation / Äventyr

I den animerade filmen Missing Link lägger Zoe Saldana röst till Adelina Fortnight, en orädd äventyrare som hjälper filmens huvudkaraktärer på deras resa. Saldanas röstarbete tillför karaktären både humor och djup, och hennes förmåga att förmedla känslor genom rösten är en central del av filmens charm. Denna film visar Saldanas mångsidighet som skådespelare, där hon lyckas ge liv åt sin karaktär utan att använda fysiska uttryck, vilket är ett bevis på hennes extraordinära talang.

My Little Pony: The Movie som Captain Celaeno (röst) – 6.1/10 – Animation / Äventyr

I My Little Pony: The Movie ger Zoe Saldana röst åt Captain Celaeno, en piratpapegoja som barnen älskar. Hennes livfulla och energiska röstarbete ger liv åt Captain Celaeno, och tillför en extra dimension av skoj och äventyr till filmen. Denna roll visar Saldanas förmåga att arbeta inom olika genrer och format, och hennes bidrag till filmen bidrar till att skapa en fängslande och underhållande upplevelse för tittarna, särskilt de yngsta.

Utforska Framtida Filmupplevelser med Zoe Saldana

Zoe Saldana, en skådespelerska med en imponerande karriär bakom sig, står nu inför nya och spännande projekt som lovar att utvidga hennes redan imponerande repertoar. Känd för sin förmåga att dyka in i komplexa roller och skapa oförglömliga karaktärer, är Saldanas kommande filmer utan tvekan något som filmälskare ser fram emot med stor förväntan. Hennes kommande projekt, som spänner över olika genrer, lovar att visa nya sidor av hennes skådespelartalang, vilket kommer att glädja både befintliga fans och vinna nya anhängare.

Med en karriär som redan inkluderar roller i några av de största filmfranchiserna i historien, står Saldana inför utmaningen att fortsätta överraska och imponera. Hennes förmåga att ge djup och nyans till varje roll, oavsett om det är i actionfyllda äventyr eller djupa dramer, är det som gör hennes framträdanden så minnesvärda. Hennes kommande filmer kommer inte bara att lägga till hennes redan imponerande karriär, utan också cementera hennes status som en av de mest talangfulla och mångsidiga skådespelarna i branschen.

Publiken kan förvänta sig att se Saldana utforska nya teman och karaktärsdjup, vilket ger henne möjlighet att uttrycka ett bredare spektrum av känslor och berättelser. Hennes kommande projekt kommer troligen att innehålla både storfilmer och mer intima, karaktärsdrivna berättelser. Detta kommer att ge Saldana möjlighet att demonstrera sin mångsidighet och djup som skådespelare och fortsätta leverera prestationer som inte bara underhåller utan också inspirerar och berör.

Zoe Saldana har redan lämnat ett markant avtryck i filmvärlden, och med hennes kommande projekt är det säkert att hon kommer att fortsätta lysa och imponera. Med varje ny film fortsätter hon att skriva på sin redan imponerande historia, en historia fylld med passion, talang och oförglömliga framträdanden.

Här är en numrerad lista över Zoe Saldana filmer i ordning efter år:

  1. Good Burger 2 (2023) – Zoë Saldaña
  2. Special Ops: Lioness (2023) – Joe – TV Serie
  3. The Absence of Eden (2023) – Rolle ikke angivet
  4. Stella Artois: Let’s Do Dinner (2023) – Video
  5. Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) – Gamora
  6. The Late Late Show with James Corden (2022) – Carol – TV Serie
  7. Avatar: The Way of Water (2022) – Neytiri
  8. From Scratch (2022) – Amy Wheeler – TV Mini Serie
  9. Amsterdam (2022) – Irma St. Clair
  10. Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind (2022) – Gamora – Short
  11. The Adam Project (2022) – Laura
  12. Maya and the Three (2021) – Maya (stemme) – TV Mini Serie
  13. Vivo (2021) – Rosa (stemme)
  14. Vampires vs. the Bronx (2020) – Becky
  15. Home Movie: The Princess Bride (2020) – Princess Buttercup – TV Mini Serie
  16. A Story Takes Flight (2019) – Zoe – Short
  17. Alicia Keys feat. Miguel: Show Me Love (2019) – Musikvideo
  18. Avengers: Endgame (2019) – Gamora
  19. Missing Link (2019) – Adelina Fortnight (stemme)
  20. Avengers: Infinity War (2018) – Gamora
  21. Drake: Nice for What (2018) – Musikvideo
  22. The Legend of Red Hand (2018) – Mia Parc – Short
  23. My Little Pony: The Movie (2017) – Captain Celaeno (stemme)
  24. I Kill Giants (2017) – Mrs. Mollé
  25. Guardians of the Galaxy: Inferno (2017) – Musikvideo
  26. Sia: Free Me (2017) – Musikvideo
  27. Disneyland Resort: Guardians of the Galaxy – Mission Breakout! (2017) – Video
  28. Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) – Gamora
  29. Live by Night (2016) – Graciela
  30. Quantum Is Calling (2016) – Zoe Saldana – TV Short
  31. Star Trek Beyond (2016) – Lieutenant Uhura
  32. Nina (2016) – Nina Simone
  33. Book of Life: Sugar Smash (2014) – Maria (stemme) – Video Game
  34. The Book of Life (2014) – Maria (stemme)
  35. Guardians of the Galaxy (2014) – Gamora
  36. Rosemary’s Baby (2014) – Rosemary Woodhouse – TV Mini Serie
  37. Infinitely Polar Bear (2014) – Maggie Stuart
  38. Out of the Furnace (2013) – Lena Taylor
  39. Blood Ties (2013) – Vanessa
  40. Star Trek Into Darkness (2013) – Uhura
  41. Star Trek (2013) – Uhura (stemme) – Video Game
  42. The Words (2012) – Dora Jansen
  43. Colombiana (2011) – Cataleya
  44. Takers (2010) – Lilli
  45. Idiots (2010) – Kaye – Video
  46. Burning Palms (2010) – Sarah Cotton
  47. The Losers (2010) – Aisha
  48. Death at a Funeral (2010) – Elaine
  49. Avatar (2009) – Neytiri
  50. Star Trek (2009) – Uhura
  51. The Skeptic (2009) – Cassie
  52. Vantage Point (2008) – Angie Jones
  53. Blackout (2007) – Claudine
  54. Six Degrees (2006-2007) – Regina – TV Serie
  55. After Sex (2007) – Kat
  56. The Heart Specialist (2006) – Donna
  57. Premium (2006) – Charli
  58. The Curse of Father Cardona (2005) – Flor
  59. Dirty Deeds (2005) – Rachel Buff
  60. Guess Who (2005) – Theresa Jones
  61. Constellation (2005) – Rosa Levane Boxer
  62. Temptation (2004) – Annie
  63. Haven (2004) – Andrea
  64. The Terminal (2004) – Dolores Torres
  65. Law & Order: Special Victims Unit (2004) – Gabrielle Vega – TV Serie
  66. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) – Anamaria
  67. Drumline (2002) – Laila
  68. Crossroads (2002) – Kit
  69. Snipes (2001) – Cheryl
  70. Get Over It (2001) – Maggie
  71. Center Stage (2000) – Eva
  72. Law & Order (1999) – Belinca – TV Serie

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli först med att få alla vilda erbjudanden!